Docenten schooljaar 2019 - 2020

De juffen van de Nederlandse School 't Kofschip in mei 2019, op het schoolplein. V.l.n.r boven: Rinske, Hilde, Kelly, en onder: Saskia, Marianna, Dianne, Jo.

De school zoekt nieuwe collega's in het team: bekijk het profiel voor een PO leerkracht, en voor een VO leerkracht.

Dianne Di Benedetto - coördinator van de School

Dianne Di BenedettoDianne is volledig bevoegd onderwijzeres in het basisonderwijs, en vanaf 2014 coördinator van 't Kofschip. Zij geeft daarnaast op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School les aan groep drie.
Contact opnemen met Dianne.

Rinske Hernaamt

Rinske HernaamtRinske is afgestudeerd als docent pedagogiek, en werkt door de week op een Italiaans-Engelse kleuterschool. Ze is vanaf 2012 verbonden aan 't Kofschip. Op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School geeft ze les aan groep 4 en 5, en op dinsdag op leslokatie Marymount aan groep 1 en 2.

Saskia Tersteeg

Saskia TersteegSaskia is afgestudeerd in Buitenlandse Talen en Letterkunde, en geeft ook Nederlandse en Engelse privéles. In 2013 is haar roman Regina Basilia uitgekomen. Ze is vanaf 2014 verbonden aan 't Kofschip. Op zaterdag geeft ze op de leslokatie Zwitserse School les aan groep 6 en 7.

Kelly Merk

Kelly MerkKelly is 8 jaar als bevoegd onderwijzeres op een Nederlandse school werkzaam geweest, en is vanaf 2016 verbonden aan 't Kofschip. Ze geeft op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School les aan groep 1 en 2.

Marianna Fumagalli (assistente)

Marianna FumagalliMarianna is gekwalificeerd leraar Italiaans voor anderstaligen en interculturele trainer, vertaler en tolk. Zij leerde Nederlands in België. Vanaf 2017 geeft zij op zaterdag assistentie op de leslokatie Zwitserse School, met name aan groep 1, 2 en 3.

Jo Euwe

Johanna Euwe BeaufortJo is bijna 25 jaar docente Klassieke Talen in Amsterdam geweest, en 9 jaar docente Latijn, Filosofie en Nederlands op de Europese School in Brussel. Vanaf 2018 geeft zij les aan VO2 en VO3 op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School, op woensdag op leslokatie Marymount aan VO1, 2 en 3.

Hilde van Doren

Hilde van DorenHilde is Vlaamse, en heeft 10 jaar les gegeven aan kinderen en volwassenen in New York en Londen. Vanaf 2019 geeft ze op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School les aan VO1 en VO4, en op woensdag op de leslokatie Marymount aan groep 5.

Mieke de Goey (invaljuf)

Mieke de GoeyMieke is vanaf de oprichting van het Nederlands onderwijs in Rome in 1982 actief geweest als gediplomeerde leerkracht basisonderwijs. Vanaf 2013 is ze als invalster verbonden aan 't Kofschip.

Tessa Vrijmoed (invaljuf)

Tessa VrijmoedTessa is eerstegraads docent Grieks en Latijn, en auteur van Laat je krekels maar krieken (2013), reisgids 100% Rome, Beyond the Colosseum-blog & nieuwspagina. Ze is vanaf 2009 verbonden aan 't Kofschip als leerkracht, vanaf 2016 als invalster.