Nederlandse (2ehands) fietsen te koop!

Catharine De Klerk & Max Odhner op 04-08-2020:

Wij zijn onlangs begonnen met het importeren van tweedehands fietsen van Nederlandse merken (o.a. Gazelle, Batavus, Union, Koga Miyata, Sparta). Uit ervaring weten wij dat het lastig kan zijn een degelijke tweedehands fiets te vinden voor een redelijke prijs (we wonen zelf in Rome).

We beschikken over zowel klassieke als moderne fietsen die vrijwel meteen de weg op kunnen of modellen die voor gebruik eerst wat liefde nodig hebben! Het gaat voornamelijk om kleine tot middelgrote reparaties die door een gepassioneerd fietser ook vaak zelf uitgevoerd kunnen worden.

Prijzen variëren zo tussen €85,- en €150,- (afhankelijk van de staat en het model van de fiets). Bij interesse naar de mogelijkheden kunt u contact opzoeken via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/PedaliamoTutti/, bellen of Whatsapp naar +316-22594654. Zelf geen fiets nodig maar kent u iemand die naarstig opzoek is? Spread the message!

PS. Woonachtig in Rome? Dan kunnen we tegen een kleine vergoeding de fiets ook bij u thuis bezorgen! Maakt u aanspraak op de mobiliteit-bonus? U krijgt uiteraard netjes een factuur per E-mail.

E-mail: pedaliamotutti@gmail.com
Telefoon: +31622594654

< terug naar overzicht

prikbord