Laatste Nieuwsbrief

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Nederlanders in Rome wordt de Nederlandse School in Rome
logo_kofschip-vk

We doen een nieuw jasje aan, en veranderen van naam. Veel blijft hetzelfde, zoals deze Nieuwsbrief, de Kalender en het Prikbord, maar de nieuwe Associazione di Promozione Sociale 't Kofschip krijgt meer ruimte. Laat het vooral even weten als iets er vreemd uitziet!

Leerkrachten Primair en Voortgezet Onderwijs gezocht
't Kofschip

De Nederlandse School 't Kofschip zoekt nog gemotiveerde leerkrachten, één voor het Primair Onderwijs en één voor het Voortgezet Onderwijs, voor 3 uur les op zaterdagochtend op Via M. Malpighi, 14 (metro B, Policlinico) en/of 2 uur op woensdagmiddag op St. George's School op de Via Cassia.

Jobs vacant for native Dutch speakers (advertorial)
Praxidia

Praxidia, supplier of Customer and Employee Experience Management focused on analysis, data mining and e-business solutions is looking for native Dutch speakers for telephone interviews (no sales!). Work from home or our office in Rome, Via di Priscilla 101, full or part time.

Tot 25 augustus: Metro A gedeeltelijk gesloten wegens werkzaamheden
Metro A

Vervoersmaatschappij ATAC heeft grote onderhoudswerkzaamheden aan de metro A gepland, te beginnen op 8 juni. Tot 21 juli vinden de werkzaamheden in het weekend plaats, vanaf die datum gaan gedeelten ook overdag dicht. Er worden vervangende bussen ingezet.

Openluchtbioscopen in Rome gedurende de zomer van 2019
Cinema Fregene

Ook dit jaar, tot 1 september, kun je weer van het Romeinse avondbriesje genieten terwijl je van een mooie film geniet. Er worden onder meer films vertoond op Isola Tiberina, in Trastevere, in Montesacro, in de Villa Lazzaroni en op het strand in Fregene. 

Open Dag Nederlandse School, thema: "Lage Landen Waterlanden"
Lage Landen Waterlanden

Op zaterdag 14 september wordt het schooljaar van de Nederlandse School in Rome 't Kofschip feestelijk geopend met een Open Dag & Cultuurdag. Om 12:00 uur kennismaking met de school en de docenten, en presentatie van het werk van de kinderen. Iedereen welkom! RSVP.

Nieuwsbrief van www.nederlandersinrome.net


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.