Laatste Nieuwsbrief: maart 2020

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Geen school tot 15 maart
geen_school

In verband met de algemene sluiting van alle scholen vanwege het Covid19-virus in Italië zijn de lessen van alle klassen van de Nederlandse School in Rome 't Kofschip op alle leslocaties afgelast tot in ieder geval 15 maart.

Leerkrachten Primair en Voortgezet Onderwijs gezocht
leraren-team

De leukste school van Rome zoekt leerkrachten Nederlands Taal- en Cultuuronderwijs ter versterking van haar enthousiaste docententeam, zowel voor het primair als het voortgezet onderwijs,. Het schooljaar 2020 - 2021 begint in september. De gesprekken zullen in mei plaatsvinden.

Maartse Borrel in Rome
borrelen_in_rome_2

Op vrijdag 6 maart gaat er weer geborreld worden op zijn Italiaans met de Nederlandse gezelligheid op leuke en wisselende locaties in Rome, georganiseerd door Suzanne Gits. Deze keer in Bar Trentatré in Testaccio. Geef je op via Facebook Borrelen in Rome!

Praatcafé met Dewi van de Weerd
dewi-van-de-weerd

Op het Praatcafé van donderdag 19 maartAlbanië kijkt vooruit”: Dewi van de Weerd, 'tweede man' op de Ambassade in Rome en voormalig ambassadeur in Albanië,  geeft haar visie op het Albanië van morgen en de relatie met Nederland en Italië.

Wandeltocht "Van kribbe naar kruis"
tiemen_brouwer

Op zaterdag 28 maart organiseert de Oecumenische Werkgroep van de Friezenkerk "Van kribbe naar kruis", een wandeltocht met overdenking in het kader van de vastentijd, gegidst door p. Tiemen Brouwer. De tocht gaat van de S. Maria Maggiore naar S. Croce in Gerusalemme. Iedereen welkom!

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.