Laatste Nieuwsbrief: juli 2021

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Praatcafé met Dewi van de Weerd
dewi-van-de-weerd

Het Praatcafé is weer terug! Op donderdag 15 juliAlbanië kijkt vooruit”: Dewi van de Weerd, 'tweede man' op de Ambassade in Rome en voormalig ambassadeur in Albanië, geeft haar visie op het Albanië van morgen en de relatie met Nederland en Italië.

Nieuw schooljaar start met Open Dag
kind-krant

Op zaterdag 11 september opent de Nederlandse School in Rome 't Kofschip het schooljaar met een Open Dag, om 12:00 uur geven de leerlingen een presentatie over het jaarthema 'Nederlandstalige Media' voor ouders en andere belangstellenden, wel graag eerst aanmelden.

Vierde editie van ParliamOlandese start weer in september
NL_les

Wegens groot succes bieden de vereniging 't Kofschip APS en  het Vlaamse Huis in Rome ook dit jaar weer cursussen Nederlands voor volwassenen op verschillende ERK-niveaus: op Via Nazionale of online, van 19:00 tot 20:30 uur. Eerste les: maandag 13 of donderdag 16 september. Più info qui.

Kom - op tijd - bij 't Kofschip!
welkom-bij-tkofschip

De schoolleiding is bezig het schooljaar 2021-2020 te plannen: groeps-indeling, nieuwe leerkrachten, lesruimten, aanschaf leermiddelen, enz. Het lesgeld voor volgend jaar is verlaagd, behalve voor late inschrijvingen: na 30 september is het €100 hoger. Dus kom op tijd aan boord van 't Kofschip! 

Doneer uw 5permille aan de School
dichiarazione-dei-redditi-2021

Steun de Nederlandse School in Rome gratis via de Italiaanse fiscus: vul het codice fiscale 97 98 99 50 585 van de vereniging 't Kofschip APS in bij de bestemming van uw 5permille van de IRPEF op uw belastingaangifte-formulier (dichiarazione dei redditi).

Italiaans - Nederlandse kinderen gezocht!
2in1

Samen met de Nederlandse Scholen in Milaan en Florence zoekt 't Kofschip Rome kandidaatjes tussen 6-10 jaar oud voor een online onderzoek van het Centre for Language Studies van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ieder kind krijgt een leuk kadootje om 2 leuke taalspelletjes te doen.

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.