Allerlaatste Nieuwsbrief: oktober 2021

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
ALLERLAATSTE NIEUWSBRIEF
dankjewel

Dit is de Allerlaatste Nieuwsbrief. Allen die in de afgelopen 15 jaar een bijdrage hebben geleverd aan de inhoud en/of de vorm van www.nederlandersinrome.net en www.nederlandseschool-rome.org en de bijbehorende Nieuwsbrief: hartelijk dank!

Nieuwe site www.tkofschip.org
logo-uit-header-nieuwsflits

Alle informatie over de Nederlandse School in Rome 't Kofschip en de vereniging 't Kofschip APS, die de school beheert, is nu te vinden op www.tkofschip.org. Daarom gaat www.nederlandersinrome.net / www.nederlandseschool-rome.org binnenkort uit de lucht.

Webinar over belastingen van de SNBN
belastingdienstSNBN

Op dinsdag 26 oktober organiseert de Stichting Nederlanders Buiten Nederland, samen met o.a. de Nederlandse Belastingdienst, een wereldwijd webinar over belastingen voor Nederlanders in het buitenland. Vragen kunnen nu al ingestuurd worden. Inschrijven kan voor de versie van 11u of van 19u.

Praatcafé over Nederlanders op het Cimitero Acattolico
h_j_hijmersma

Op donderdag 21 oktober belicht Herbert Jan Hijmersma, onder de titel “Niet katholiek en toch dood in Rome”, de geschiedenis van het Cimitero Acattolico bij de Piramide Cestia, en dan met name van de meer dan dertig Nederlanders die daar begraven zijn. Toegang alleen met Green Pass!

Ledenvergadering van de vereniging 't Kofschip APS
vinger_omhoog

Op dinsdag 9 november houdt de vereniging ’t Kofschip APS haar jaarlijkse ledenvergadering online; leden ontvangen binnenkort een uitnodiging met een link. Iedereen die de doelstellingen van de Vereniging onderschrijft kan lid worden, het lidmaatschap bedraagt €3,00 per jaar.

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org