Laatste Nieuwsbrief: december 2020

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Sinterklaasfeest op school!
sint_in_de_klas

Op zaterdag 5 december komt de Sint persoonlijk de kinderen van 't Kofschip in de klas opzoeken, zodat ondanks de covid-maatregelen er toch feestgevierd kan worden. Ook overhandigt de Ambassadeur Joost Flamand hem dan de tekeningen die de kinderen voor de Sint hebben gemaakt.

Kerst in de Friezenkerk
kerstkindje

Dit jaar helaas geen traditionele Nachtmis op 24 december in de Friezenkerk, vanwege de corona-avondklok om 22:00 uur. Wel wordt er op 25 december om 10:30 uur de gebruikelijke Kerstmis gevierd. Ook de Kerstsamenzang wordt dit jaar overgeslagen. Volgend jaar weer!

Registeren voor TK verkiezingen van 17 maart
stemvakje

Tot en met 3 februari is het mogelijk zich als kiezer in het buitenland te laten registreren bij de Gemeente Den Haag, voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021 via een briefstem, een volmacht of met een kiezerspas. De registratie kan zowel online als per post gebeuren.

Prettige feestdagen en een veeeeeel beter 2021!

Deze laatste nieuwsbrief van 2020 is een beetje mager vanwege de corona-crisis. Voor alle Nederlanders en Vlamingen in Rome: houdt het rustig tijdens de feestdagen, wees voorzichtig voor jezelf en voor elkaar. En vooral een veeeeel beter 2021 toegewenst! Tot volgend jaar!

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.