Laatste Nieuwsbrief: december 2019

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Foto's en video van een geweldig Sinterklaasfeest
sint_in_de_klas

Veel Nederlandse en Vlaamse gezinnen hebben genoten van het Sinterklaasfeest dat de Nederlandse School 't Kofschip dit jaar voor het eerst organiseerde. De Sint voelde de kleintjes aan de tand, voor de groteren was er een Sinterklaasfilm. Bekijk de foto's en de video op Facebook!

Kerstsamenzang Friezenkerk
kerstsamenzang

Op zaterdag 14 december om 17:00 uur is iedereen weer welkom op de jaarlijkse Kerstsamenzang in de Friezenkerk, met een woord van Antoine Bodar over Vrede op Aarde, en ter afsluiting o.a. warme chocolademelk en glühwein in de Titus Brandsma-zaal. Toegang gratis.

Kerstmis in de Friezenkerk: Nachtmis en Hoogmis
kerstkindje

Waar kun je mooier Kerstmis vieren dan in Rome, in de Friezenkerk: op Kerstavond om 21:00 uur de Nachtmis, met versnaperingen na in de Titus Brandsma-zaal, en op Eerste Kerstdag om 10:30 uur de Hoogmis van Kerstmis.

Nieuwe cursus ParliamOlandese
NL_les

Op donderdag 16 januari om 19:00 uur start de nieuwe cursus Nederlands voor Italianen ParliamOlandese: elke donderdag om 19:00 uur les van bevoegde Nederlandse en Vlaamse docenten op Via Nazionale. De 18 lessen van 1,5 uur duren tot juni 2020. Inschrijven kan nog!

SPQR-wandelingen in januari
logo_spqr

De Vlaamse club van Rome-liefhebbers SPQR.be biedt aan leden en niet-leden tussen 20 en 31 januari zes ochtend-wandelingen door Rome in het Nederlands met de gids en SPQR-lid Angelina. Op Activiteiten in Rome staat het hele programma tot 7 maart 2020.

SNBN Italië nu ook op Facebook
SNBN-logo

Sinds kort is de Italiaanse afdeling van de Stichting Nederlanders Buiten Nederland, opgericht om de belangen van de Nederlanders buiten Nederland te behartigen, ook actief op Facebook. Nelleke Pruijs (Genua) en Eveline Gisper (Trento) zijn de regionale vertegenwoordigers voor Italië.

Beste wensen voor 2020!

vuurwerk

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2019. De eerste nieuwsbrief van 2020 komt rond 8 januari uit. Kent u nog mensen die hem ook graag willen ontvangen, verwijs ze dan naar deze bladzij. Hier kunt u zich ook uitschrijven, maar liever niet natuurlijk. Statemi bene en tot volgend jaar!

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.