Laatste Nieuwsbrief: november 2020

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Webinar "Clash of Stereotypes?"
Rutte-Conte

Op woensdag 18 november om 20:30u houdt het ACES - Amsterdam Centre for European Studies - een webinar "Clash of Stereotypes? Italia-Olandia and the battle for the recovery fund" via Zoom, waar iedereen zich op kan inschrijven. Het KNIR hield onlangs een debat met dezelfde titel.

Notulen Algemene Ledenvergadering 't Kofschip
vinger_omhoog

Op maandag 26 oktober heeft de Algemene Ledenvergadering van 't Kofschip via Zoom plaatsgevonden. De notulen hiervan zijn nu beschikbaar. Leden kunnen tot 18 november per mail wijzigingen voorstellen, waarna de notulen als definitief worden beschouwd.

Metrostation Policlinico dicht vanwege werkzaamheden
policlinico-bord

Vanaf zondag 29 november gaat station Policlinico voor een onbekend aantal maanden dicht vanwege werkzaamheden. Alle roltrappen en -paden, de liften en de technologie die het geheel aanstuurt worden vervangen. Het huidige systeem is dertig jaar oud, dus dat werd wel tijd.

Sinterklaasfeest op school!
sint_in_de_klas

Op zaterdag 5 december komt de Sint persoonlijk de kinderen van 't Kofschip één voor één aan de tand voelen in de klas, zodat ondanks de covid-maatregelen er toch feestgevierd kan worden. De ouders krijgen nog nader bericht over hoe deze speciale dag gaat worden georganiseerd.

Schoolplan 2020 - 2024
huiswerk-op-bankje

Onlangs is het Schoolplan van de Nederlandse School in Rome 't Kofschip vastgesteld, met de doelstellingen en de prioriteiten van de school voor de periode van 2020-2024, die als richtlijn voor de kwaliteitshandhaving en -verbetering dienen. Het is het 'regeringsprogramma' van de school.

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.