Laatste Nieuwsbrief: mei 2021

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Ledenvergadering Vereniging 't Kofschip APS
vinger_omhoog

De Vereniging 't Kofschip belegt een online Ledenvergadering op dinsdag 12 mei om 19:00 uur, ter bespreking van o.a. de begroting en het lesgeld voor volgend jaar. De convocatie met de agenda en de inloggegevens is al naar de leden verstuurd. Inschrijven voor volgend schooljaar kan nu al!

Vacature leerkracht Primair Onderwijs
ikke_juf

De Nederlandse school 't Kofschip zoekt een leerkracht Primair Onderwijs die vanaf september 2021 haar enthousiaste en gevarieerde docententeam komt versterken, om een klasje meertalige kinderen hun Nederlands-Vlaamse taal en identiteit te helpen ontwikkelen.

Oecumenische Hemelvaart
oecumenische_vespers_Hemelvaart_2021

Op donderdag 13 mei is iedereen welkom op de Oecumenische Versperdienst ter viering van de Hemelvaart in de Friezenkerk. Met Don Roderick van Attekum, en organist pater Pierre-Paul Walraet. Het geheel zal plaatsvinden met inachtneming van de anti-Covid maatregelen.

Wandeling Aureliaanse muur
jan_gadeyne

Voor wie altijd al benieuwd was naar de geschiedenis van de Aureliaanse muur, organiseert de Romeinse afdeling van Vlamingen in de Wereld een rondleiding van 10 km van de Porta San Paolo naar de Porta Pinciana, op zondagochtend 16 mei met archeoloog Jan Gadeyne.

Open Dag Nederlandse School 't Kofschip
ZSR-ingang-nb

Kennismaking met de leerkrachten, het bestuur en het schoolgebouw aan de Via M. Malpighi 14 op de Open Dag van zaterdag 5 juni, voor ouders en kinderen. Belangstellenden van buiten: graag opgeven. Vanwege de covid-situatie kan er maar één ouder, evt. met kind, tegelijk het gebouw in.

Doneer uw 5permille aan de School
dichiarazione-dei-redditi-2021

Steun de Nederlandse School in Rome gratis via de Italiaanse fiscus: vul het codice fiscale 97 98 99 50 585 van de vereniging 't Kofschip APS in bij de bestemming van uw 5permille van de IRPEF op uw belastingaangifteformulier (dichiarazione dei redditi) - en vergeet niet uw handtekening te zetten.

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.