Laatste Nieuwsbrief: september 2020

Ben je al ingeschreven op onze maandelijkse nieuwsbrief?

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome
Inschrijvingen voor schooljaar 2020 - 2021
tekening-schoolkinderen

Stel het niet langer uit, schrijf nu uw kinderen voor dit schooljaar in op de leukste Nederlandstalige school van Rome! Veilig kwaliteitsonderwijs op een mooie en goed bereikbare locatie. Dan bent u meteen lid à €3 per jaar van de vereniging 't Kofschip APS die de school beheert.

Open Dag op school: 'Welkom terug!'
school-2020

Op zaterdag 12 september: "'Welkom terug!' - feestelijke opening van het schooljaar van de Nederlandse School 't Kofschip met een info- en cultuurdag op de Zwitserse School. Helaas dit jaar met speciale covid-regels, en zonder rondleiding. Belangstellenden van buiten: RSVP.

Nieuwe cyclus ParliamOlandese
logo-parliamolandese-kl

Vanaf donderdag 17 september ParliamOlandese tot 28 januari: elke donderdagavond anderhalf uur Nederlands voor volwassenen in het Vlaamse Huis op Via Nazionale, met Nederlandse en Vlaamse docenten. Nu met 10% korting op het cursusgeld voor ouders van 't Kofschip!

Vredeswandeling Friezenkerk: 'Vrede verbindt verschil'
vredeswandeling2020

Op zaterdag 19 september om 10:45 uur organiseert  de oecumenische steungroep van de Friezenkerk i.v.m. de Vredesweek een Vredeswandeling over het St. Pietersplein, met het thema: 'Vrede verbindt verschil'. Iedereen  welkom! Startpunt: het pleintje voor de Friezenkerk.

Taal is Kapitaal
eelco_keij

Linde van den Bosch, directeur van Stichting NOB, sprak over Taal is kapitaal met Koen van der Schaeghe (Vlamingen in de Wereld) en Eelco Keij (foto) van de Stichting Nederlanders Buiten Nederland, over wat Nederlanders in het buitenland allemaal bezighoudt en beweegt.

Algemene ledenvergadering Vereniging 't Kofschip APS
tKofschip

Schrijf het alvast op: op zaterdag 17 oktober om 10 uur 's ochtends houdt de vereniging 't Kofschip APS haar jaarlijkse algemene ledenvergadering in de Zwitserse School. Het bestuur zal verantwoording aan de leden afleggen voor het beleid van de Nederlandse School. Elk gezin heeft één stem.

Uw 5permille aan de School: codice fiscale 97 98 99 50 585 
geld-waslijn

Vanaf dit jaar is het mogelijk om via uw Italiaanse belastingformulier het 5per mille aan de Vereniging 't Kofschip APS te doneren, door de codice fiscale 97 98 99 50 585 van de Vereniging 't Kofschip APS in te vullen. Zo ziet het eruit op het 730 formulier:5permille-h

Nieuwsbrief voor Nederlanders in Rome van
www.nederlandseschool-rome.org


Hier kun je je in- en uitschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.