Metro A weer helemaal open na werkzaamheden

Vervoersmaatschappij ATAC heeft grote onderhouds-werkzaamheden aan de metro A gepland, te beginnen op 8 juni. Tot 21 juli vinden de werkzaamheden in het weekend plaats, vanaf die datum gaan gedeelten ook overdag dicht. Er worden vervangende bussen ingezet.

Dit is het schema:

Van 8 juni tot 14 juli worden de diensten in de weekends gestaakt tussen Subaugusta en Anagnina. Tussen Subaugusta en Battistini is de gewone weekenddienstregeling van kracht. In het weekend van 29 en 30 juni wordt er gewoon gereden.

Op 20 en 21 juli wordt er gewerkt tussen Colli Albani en Anagnina. Vanaf Colli Albani kun je gewoon naar Battistini.

Tussen 4 en 13 augustus rijden er geen treinen tussen Termini en Anagnina. Vanaf Termini kun je gewoon naar Battistini.

Tussen 14 en 19 augustus wordt het gedeelte tussen Ottaviano en San Giovanni gesloten. De treinen tussen Battistini-Ottaviano en San Giovanni-Anagnina blijven gewoon rijden.

Tussen 20 en 25 augustus wordt het gedeelte van de metro A tussen Termini en Battistini, platgelegd. Vanaf Termini kun je wel naar Anagina en vice versa.

Op 26 augustus keert alles weer terug naar de normale situatie. Hopelijk...

Gedurende de werkzaamheden garandeert Atac assistentie en informatie aan de reizigers: in de stations, in de wagons, en op www.atac.roma.it, Twitter: @InfoAtac e Telegram: telegram.me/infoatac, en muoversiaroma.it.

De metro A en B rijden normalerwijs van 05:30 tot 23:30 uur, en op vrijdag en zaterdag van 06:00 tot 02:00 uur.
 

Wanneer: maandag 26 augustus 2019 om 05:30 uur

Waar: Metro A Rome

< terug