Slotfeest 't Kofschip met theater

Ter viering van haar 35jarig bestaan, sluit de Nederlandse School in Rome 't Kofschip het schooljaar af met een groot feest: De theatergroep Theater van A tot Z, gespecialiseerd in theater voor bijzondere groepen, zal speciaal uit België overkomen om gedurende de ochtend verschillende theaterworkshops met de leerlingen te houden.

Na de lunch, om 13:15 uur, zullen de kinderen een optreden verzorgen waarbij ze laten zien wat ze tijdens de ochtend hebben geleerd.

De uitvoering is voor iedereen gratis toegankelijk.

Geïnteresseerden van buitenaf zijn van harte welkom, graag even een mailtje naar : school@nederlandersinrome.net

De workshop en de uitvoering worden geleid door:

Brecht Vanmeirhaeghe (acteur) volgde een opleiding tot  scenarist en regisseur aan Sint-Lukas in Brussel. Hij werkte  bij de VRT-radio als nieuwslezer en presentator.  Brecht doet voice-overs voor films en games, en spreekt  radio- en televisiepots in. Hij geeft ook les in het deeltijds kunstonderwijs. Hij creëerde theatercollectief Respiro Compagnie met als eerste voorstelling ‘Babar, de kleine olifant’. Met zijn kortfilms won hij 5 internationale awards. Zijn film ‘Beyond Borders’ werd o.a. vertoond in het Metropolitan Museum in New York en op de Amerikaanse tv.


Peter Schoenaerts (acteur / regisseur) schreef verscheidene toneelstukken. Hij werkte mee aan publicaties voor anderstaligen (o.a. Vanzelfsprekend en Niet Vanzelfsprekend, de Thematische Woordenschat Nederlands voor Anderstaligen, Het Grote Puzzel- en Doeboek voor Anderstaligen) en was 5 jaar eindredacteur bij het weekblad Humo. Ook was hij in enkele tv-series te zien. Sinds twee jaar heeft hij een vaste rol in het populaire tv-programma ‘De Buurtpolitie’. Peter is de dagelijks leider van Theater van A tot Z.

Wanneer: zaterdag 9 juni 2018 om 13:15 uur

Waar: Gymzaal van de Zwitserse School
Via Marcello Malpighi, 14 - metro B Policlinico
Rome

< terug