Keukenhof plant bollen in Rome

Officiële bollenplantceremonie t.g.v. het Italiaanse Festa dei Nonni bij de fontein in de tuinen van Viale Tiziano te Rome, die recentelijk onder leiding van Salviamo La Barcaccia is gerestaureerd.

De 3.000 voorjaarsbollen in drie varieteiten worden aangeboden door de Keukenhof en geplant door Joep Wijnands (NL Ambassadeur), Angela Mannaerts (voorzitter Salviamo La Barcaccia), Francesca del Bello en Gianpaolo Giovannelli (functionarissen van de Romeinse deelgemeente II) en Bart Siemerink (Directeur Keukenhof).

Alle opa's en oma's en hun kleinkinderen worden verwelkomd door de hoge functionarissen!

RSVP: salviamolabarcaccia@gmail.com


Over de Keukenhof:
De 40 Keukenhof tuinmannen starten deze dagen met het planten van 7 miljoen bloembollen. In het voorjaar komt het park tot volle bloei, dat jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers uit meer dan 100 landen trekt.

Over de tuinen in Viale Tiziano:
De tuinen zijn in de twintiger jaren ontworpen, toen de stadswijk Flaminio, gelegen ten noorden van Piazza del Popolo, werd ontwikkeld. De fontein van deze tuinen, die dateert uit 1930-1933 was zwaar beschadigd door een gevallen pijnboom. De inhuldiging van de door Salviamo La Barcaccia gerestaureerde fontein vond afgelopen 14 juli plaats.
           

Wanneer: maandag 2 oktober 2017 om 17:00 uur

Waar: De fontein in de tuinen van Viale Tiziano
Rome

< terug