Stages

Stages gezocht en aangeboden.

 

Stage mogelijkheden in Rome:

Nederlandse Ambassade

De Nederlandse Ambassade selecteert twee maal per jaar drie Nederlandse studenten in de laatste fase, met interesse en studierichting die aansluiten bij de werkterreinen van de Ambassade, voor een stage bij een van de clusters van de Beleidsafdeling van ca. vijf maanden: van februari tot juli en van september tot januari. De Beleidsafdeling bestaat uit 3 clusters: Politiek & Pers, Economie & Handel en Onderwijs & Cultuur.
De Nederlandse Ambassade ligt in de wijk Parioli.

IFAD Internship Programme

The Internship Programme (IP) and the Enhanced Internship Programme (EIP) offer a learning experience of six months to recent university graduates or students who are specializing in areas of work relevant to IFAD’s mission.
Het IFAD (International Fund for Agricultural Development) is in de wijk EUR gevestigd (Z.O. Rome).

IDLO Internships

IDLO is an intergovernmental organization that promotes legal, regulatory and institutional reform to advance economic and social development in transitional and developing countries.
De International Development Law Organizations is vlakbij het Vaticaan gevestigd.

Koninklijk Nederlands Instituut te Rome

Het KNIR biedt verschillende stagemogelijkheden en traineeships binnen de onderzoeksprogramma's van de wetenschappelijke staf en in de bibliotheek van het instituut, voor MA-studenten en jonge recent afgestudeerde onderzoekers aan een van de zes Nederlandse universiteiten die bijdragen aan de financiering van het KNIR (RUG, RUN, UU, UL, UvA en VU).
Het Koninklijk Nederlands Instituut te Rome is in de Valle Giulia gevestigd, dichtbij Piazza Flaminia.

 

stages