Schoolnieuws

Het laatste nieuws van de Nederlandse School in Rome 't Kofschip

De School zoekt twee leerkrachten

leerkrachten

Ter versterking van het docententeam zoekt de Nederlandse School 't Kofschip twee gemotiveerde leerkrachten, één voor het Primair Onderwijs en één voor het Voortgezet Onderwijs, voor 3 uur les op zaterdagochtend in het gebouw van de Zwitserse School op Via M. Malpighi, 14 (metro B, Policlinico) en/of 2 uur op woensdagmiddag op St. George's International School op de Via Cassia.

Bezit van een onderwijsbevoegdheid is gewenst. Eventueel komen ook kandidaten in aanmerking waarvoor vrijstelling aangevraagd kan worden.

Ervaring op een NTC-school is gewenst, maar geen voorwaarde. Eenmaal in de twee jaar zal de leerkracht deelnemen aan de bijscholing in Nederland van de NOB (Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland).

Uitgebreid profiel PO leerkracht hier.

Uitgebreid profiel VO leerkracht hier.

Ambassadeur Joost Flamand benoemd tot Erevoorzitter

Flamand-erevoorzitterOp het eindfeest van 8 juni 2019 werd Nederlands Ambassadeur Joost Flamand als Erevoorzitter ingehuldigd en werd Geert de Proost, Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse regering, tot Allereerste lid van de nieuwe vereniging 't Kofschip APS benoemd.

Inspectierapporten Primair en Voortgezet Onderwijs 2019

Uit hePO en VOt vierjaarlijkse inspectiebezoek van het Nederlands Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in februari 2019 is 't Kofschip weer goed tevoorschijn gekomen: zowel het Primair Onderwijs als het Voortgezet Onderwijs worden als voldoende beoordeeld - de mogelijke beoordelingen zijn 'voldoende' of 'onvoldoende'.

't Kofschip scoort goed op volgende gebieden: het onderwijsproces, het schoolklimaat, de onderwijsresultaten, kwaliteitszorg & ambitie en financieel beheer; het onderdeel schoolklimaat wordt zelfs geprezen!

Beide rapporten staan ook op de download sectie.

Inschrijvingen schooljaar 2019 - 2020

inschrijfSchrijf uw kinderen op tijd in voor het volgende schooljaar met dit inschrijfformulier. Gebruik één formulier voor elk kind. U ontvangt een automatische bevestiging met de ingevulde gegevens.