Docenten schooljaar 2020 - 2021

Wil je graag tot ons docententeam toetreden? Kijk hier voor meer informatie.

Dianne Di Benedetto - coördinator van de School

Dianne Di BenedettoDianne is bevoegd onderwijzeres in het basisonderwijs, en vanaf 2014 coördinator van 't Kofschip. Zij geeft les aan groep 3 op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School. Hier kunt u contact opnemen met Dianne.

Linda Lussenburg

linda-lussenburgLinda is afgestudeerd als vertaler en geeft bijles Engels en Duits aan kinderen. Vanaf september 2020 geeft ze op zaterdag les aan de kleuterklas op de Zwitserse School. Daarnaast geeft ze ook les aan de volwassenen op de cursussen van ParliamOlandese.

Jessica Schots

jessica-schotsJessica is kunsthistorica en schrijver, en free-lancer in het cultureel toerisme. Vanaf dit jaar geeft zij op zaterdag les aan de kinderen van groep 4 en 5 op de Zwitserse School, en door de week aan de hogere groepen van het VO op Marymount en St. George's.

Saskia Tersteeg

Saskia TersteegSaskia is afgestudeerd in Buitenlandse Talen en Letterkunde, en geeft ook Nederlandse en Engelse privéles. In 2013 is haar roman Regina Basilia uitgekomen. Ze is vanaf 2014 verbonden aan 't Kofschip. Op zaterdag geeft ze les aan groep 6 en groep 8.

Hilde van Doren

Hilde van DorenHilde heeft 10 jaar les gegeven aan kinderen en volwassenen in New York en Londen. Vanaf schooljaar 2020-2021 verzorgt ze de lessen aan de groepen 4 - 7 op St. George's en op Marymount, nochtans aan de cursisten van ParliamOlandese. Hilde is Vlaamse.

Barbara Caen

barbara_caenBarbara is kunsthistorica, en momenteel verbonden aan de Temple University Rome. Als Vlaamse is zij, net als Hilde, ook actief voor de afdeling Rome van 'Vlamingen in de Wereld'. Ze geeft op zaterdag op de Zwitserse School les aan de klas VO 1.

Gerrit van Oord

geert_van_oordGerrit studeerde Nederlands & Geschiedenis en Filosofie. Tussen 1982 en 1995 gaf hij Nederlandse les aan het KNIR. Hij geeft boeken uit (Apeiron Editori) en vertaalt non-fictie. Hij geeft les aan de hogere groepen van het VO op de Zwitserse School.

Marianna Fumagalli

Marianna FumagalliMarianna is bevoegd lerares Italiaans voor anderstaligen en interculturele trainer, vertaler en tolk. Zij leerde Nederlands in België. Vanaf 2017 geeft zij assistentie bij de lessen op de Zwitserse School. En op Marymount geeft ze les aan gr. 2 en 3.

Tessa Vrijmoed (invaljuf)

tessavrijmoedTessa is eerstegraads docent Grieks en Latijn, en auteur van Laat je krekels maar krieken (2013), reisgids 100% Rome, Beyond the Colosseum-blog & nieuwspagina. Ze is vanaf 2009 verbonden aan 't Kofschip als leerkracht, vanaf 2016 als invalster. 

Rinske Hernaamt (invaljuf)

Rinske HernaamtRinske is afgestudeerd als docent pedagogiek, en werkt ook op een Italiaans-Engelse kleuterschool. Vanaf 2012 is ze verbonden aan 't Kofschip, en vanaf 2020, vanwege gezinsuitbreiding, als invalster. Hopelijk komt ze in de toekomst weer terug in het team!