Docenten schooljaar 2019 - 2020

Dianne Di Benedetto - coördinator van de School

Dianne Di BenedettoDianne is volledig bevoegd onderwijzeres in het basisonderwijs, en vanaf 2014 coördinator van 't Kofschip. Zij geeft les aan groep 3 op zaterdag op de leslokatie Zwitserse School. Contact opnemen met Dianne.

Rinske Hernaamt

Rinske HernaamtRinske is afgestudeerd als docent pedagogiek, en werkt ook op een Italiaans-Engelse kleuterschool. Vanaf 2012 is ze verbonden aan 't Kofschip. Op zaterdag geeft ze les aan groep 1 en 2, en op dinsdag op Marymount aan groep 1, 2 en 3.

Saskia Tersteeg

Saskia TersteegSaskia is afgestudeerd in Buitenlandse Talen en Letterkunde, en geeft ook Nederlandse en Engelse privéles. In 2013 is haar roman Regina Basilia uitgekomen. Ze is vanaf 2014 verbonden aan 't Kofschip. Op zaterdag geeft ze les aan groep 7 en 8.

Anne Esser

Anne EsserAnne is onlangs als docent Nederlands afgestudeerd. Vanaf 2019 zal ze de lessen aan de VO-groepen op de Zwitserse School op zaterdag en op St. George's op woensdag verzorgen.

Klaas Jan Kok

klaas jan kokKlaas Jan is afgestudeerd leerkracht basisonderwijs en kunst-/ cultuurwetenschapper. In diverse landen heeft hij mogen proeven van het veelkleurige onderwijslandschap. Vanaf 2019 geeft hij zaterdag les aan groep 4 en 5 op de Zwitserse School.

Hilde van Doren

Hilde van DorenHilde is Vlaamse, en heeft 10 jaar les gegeven aan kinderen en volwassenen in New York en Londen. Vanaf schooljaar 2018 - 2019 verzorgt ze de lessen aan VO1 en 2 op de Zwitserse School en aan groep 6 op St. George's.

Marianna Fumagalli (assistente)

Marianna FumagalliMarianna is gekwalificeerd leraar Italiaans voor anderstaligen en interculturele trainer, vertaler en tolk. Zij leerde Nederlands in België. Vanaf 2017 geeft zij op zaterdag assistentie op de leslokatie Zwitserse School, met name aan groep 1, 2 en 3.

Mieke de Goey (invaljuf)

Mieke de GoeyMieke is vanaf de oprichting van het Nederlands onderwijs in Rome in 1982 actief geweest als gediplomeerde leerkracht basisonderwijs. Vanaf 2013 is ze als invalster verbonden aan 't Kofschip.

Tessa Vrijmoed (invaljuf)

tessavrijmoedTessa is eerstegraads docent Grieks en Latijn, en auteur van Laat je krekels maar krieken (2013), reisgids 100% Rome, Beyond the Colosseum-blog & nieuwspagina. Ze is vanaf 2009 verbonden aan 't Kofschip als leerkracht, vanaf 2016 als invalster.

 

 

docenten-mei2019

De juffen van schooljaar 2018 - 2019 van de Nederlandse School 't Kofschip, v.l.n.r boven: Rinske, Hilde, Kelly, en onder: Saskia, Marianna en Dianne.