Docenten schooljaar 2021 - 2022

Wil je graag tot ons docententeam toetreden? Kijk hier voor meer informatie.

Dianne Di Benedetto - coördinator van de School

team21-dianneDianne is bevoegd onderwijzeres in het basisonderwijs, en vanaf 2014 coördinator van 't Kofschip. Zij geeft, samen met Marianna Fumagalli, les aan groep 3 op zaterdag op de Zwitserse School.
Hier kunt u contact opnemen met Dianne.

Linda Lussenburg

team21-lindaLinda is afgestudeerd als vertaler en geeft bijles Engels en Duits aan kinderen. Vanaf september 2020 geeft ze op zaterdag les aan de kleuterklas op de Zwitserse School. Daarnaast geeft ze ook les aan de volwassenen op de cursussen van ParliamOlandese.

Marianna Fumagalli

team21-mariannaMarianna is bevoegd lerares Italiaans voor anderstaligen en inter-culturele trainer, vertaler en tolk. Zij leerde Nederlands in België. Ze geeft, o.l.v. Dianne Di Benedetto, les in groep 3 op de zaterdag op de Zwitserse School en assisteert waar nodig ook in de andere klassen.

Klaas Jan Kok

team21-klaasjanKlaas Jan is afgestudeerd leerkracht basisonderwijs en kunst-/ cultuurwetenschapper. In diverse landen heeft hij mogen proeven van het veelkleurige onderwijslandschap. Hij geeft zaterdag les aan groep 4 en 5 op de Zwitserse School.

Saskia Tersteeg

team21-saskiaSaskia is afgestudeerd in Buitenlandse Talen en Letterkunde, en geeft ook Nederlandse en Engelse privéles. Ze is vanaf 2014 verbonden aan 't Kofschip. Op zaterdag geeft ze les aan groep 6 en 7 op de Zwitserse School.

Hilde van Doren

team21_hildeHilde heeft 10 jaar les gegeven in New York en Londen. Dit schooljaar verzorgt ze de lessen aan de groepen 5 en 8 op St. George's,  nochtans aan de cursisten van ParliamOlandese. Ook ondersteunt ze indien nodig de kleuterklas op zaterdag. Hilde is Vlaamse.

Barbara Caen

team21-barbaraBarbara is kunsthistorica, en verbonden aan de Temple University Rome. Als Vlaamse is zij, net als Hilde, ook actief voor de afdeling Rome van 'Vlamingen in de Wereld'. Ze geeft vanaf januari 2022 op zaterdag op de Zwitserse School les aan klas VO 1 & 2.

Wilma Prot

wilmaprotWilma valt dit jaar tot de kerstvakantie voor Barbara Caen in, voor VO 1 & 2 op zaterdag op de Zwitserse School. Ze is van 2011 tot 2018 als bevoegd VO-docente 2e graad aan 't Kofschip verbonden geweest.

Jessica Schots

team21-jessicaJessica is kunsthistorica en schrijver, en free-lancer in het cultureel toerisme. Op zaterdag geeft ze les aan de kinderen van VO 4 en 5 op de Zwitserse School

Rinske Hernaamt (invaljuf)

Rinske HernaamtRinske is afgestudeerd docent pedagogiek, en onderwijsassistente op een Amerikaanse internationale school. Tussen  2012 en 2020 was ze verbonden aan 't Kofschip, en vanaf 2020 als invalster. Dit jaar zal ze op zaterdag waar nodig de kleuterklas ondersteunen.

Vrijmoed (invaljuf)

tessavrijmoedTessa is eerstegraads docent Grieks en Latijn, en auteur van Laat je krekels maar krieken (2013), reisgids 100% Rome, Beyond the Colosseum-blog & nieuwspagina. Ze is vanaf 2009 verbonden aan 't Kofschip als leerkracht, vanaf 2016 als invalster.